Kebaikan Vitamin E Shaklee Kegemaran Ramai.


Tahukah anda?


Pengambilan VITAMIN-E berdosage tinggi iaitu 600-800 IU setiap hari membantu badan wanita menghasilkan estrol dan progesterone untuk mengimbangi lebihan estrogen dalam badan. Kondisi di mana “estrogen berlebihan” akan menyebabkan symptom PMS, seperti risau, kembung perut, sakit kepala, sengugut dan “mood swings”, yang sememangnya akan menganggu keadaan diri seorang wanita.Secara ringkasnya ini adalah ciri-ciri Vitamin E Shaklee yang bersumberkan semulajadi lengkap dengan Selenium:


  • Vitamin E adalah antioksidan yang mampu melindungi sel-sel daripada rosak. boleh mencegah kanser dan penyakit kardiovaskular.
  • Vitamin Emeningkatkan sistem imun badan dan menyokong kesihatan jantung, otak, prostat, paru-paru & kolon.
  • Vitamin E wanita : ia mampu meningkatkan keserian wajah & menstabilkan hormon
  • Vitamin E mencantikkan & melembapkan kulit
  • Vitamin E parut jerawat & dapat mengecutkan jerawat yang baru nak naik.
  • Vitamin E memulihkan luka - kebakaran, pembedahan, terjatuh, gigitan serangga dan sebagainya. Ibu-ibu yang bersalin secara caesarean sangat recommended utk ambil vitamin e bagi memulihkan luka jahitan dalaman & luaran.
  • Vitamin E mengurangkan strecthmark selepas bersalin. Cecair vitamin E boleh disapukan di perut dan penggunaan yang konsisten akan mengurangkan kesan regangan.
  • Vitamin E boleh dikeluarkan dari kapsulnya dan dijadikan masker apabila disapukan  pada kulit bermasalah.
  • Vitamin E mengimbangkan hormon, dan memulihkan keinginan suami isteri, *Ini untuk pasangan suami isteri sahaja yer.. Memulihkan & meningkatkan libido

Tahu tak siapa yang perlukan Vitamin E?

Semua orang.

1.Vitamin E is cancer fighter

2.Vitamin E sangat berkait rapat dengan kesihatan yang berpanjangan.

3.Vitamin E sangat baik untuk mereka yang mengidap arthritis dan mengurangkan inflamasi sendi

4.Anda suka bermarathon? Pastikan anda mengambil vitamin E, kerana sungguhpun maraton sangat baik untuk kesihatan, ia merupakan sukan yang meningkatkan kadar radikal bebas dan mengurangkan glutathion dalam badan. Ambil antioksidan yang cukup supaya anda dilindungi lebihan radikal bebas yang merosakkan sel,

5.Vitamin E sangat baik untuk kulit cantik. Melindungi kulit daripada sinaran uv yang merosakkan sel dan mencegah kulit daripada kedutan dan jeragat. Ia membuatkan kulit awet muda

6. Vitamin E will help save your vision

7. Vitamin E mencegah dan merendahkan risiko penyakit Alzheimer

8. Vitamin sangat baik untuk kesuburan

9. Vitamin E mencegah prostat cancer dikalangan lelaki
Terima kasih kerana sudi singgah 
Boleh buat tempahan vitamin-vitamin Shaklee dengan  menghubungi saya di 019-6154956 .Jika memerlukan sebarang konsultasi, hubungi 019-6154956. Konsultasi percuma.


Khairani Bahaudin
Shaklee Id 866293
019-6154956 

No comments:

Post a Comment

Anda mungkin sukakan artikel ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...