JANA PENDAPATAN

Bismillahirrahmannirrahim...

ASSALAMMUALAIKUM dan Salam Sejahtera.

Terima kasih kerana berkunjung ke REDCOMELMALL.COM Ramai yang mahu daftar ahli Shaklee dan menyertai rangkaian kami di Shakleepreneur  tapi tak mengetahui bagaimana caranya. Jadi di sini saya terangkan bagaimana caranya anda boleh menjadi daftar ahli Shaklee sebahagian daripada kami.

Kami akan memberikan bimbingan a-z bagaimana anda boleh menjadi ahli Shaklee yang berjaya menjana pendapatan sekurang-kurangnya 4 angka.Kita mempunyai kumpulan sokongan dan mentor yang sangat berjaya.^_^.

Jom daftar ahli Shaklee dengan kami!

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM69 ataupun membuat pembelian melebihi 200 uv  points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan saya ID saya 866293 sebagai sponsor/upline. Hubungi saya untuk lebih penerangan tentang cara dan no ID saya ya!^^

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ahli Shaklee ialah RM69 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM79 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).


Tak Perlu Maintain point sebagai ahli Shaklee

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain untuk mendapatkan bonus/cash back Shaklee.Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain atau minimum purchase

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian kerana keahlian adalah seumur hidup.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?
Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 866293. Anda akan diberikan bimbingan dari A-Z bagaimana mahu berjaya dengan biz ini.


Apa nak buat jika saya dah daftar dengan orang lain tapi nak join bisnes Shaklee ?
Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula-mula mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID saya
sebagai sponsor anda, 866293 Khairani Bahaudin

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee
Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.Shaklee menawarkan 3C,[ Cash, Car dan Convention.]The sky is the limit, mari sertai kami untuk pendapatan lima angka sebulan!

Dengan menjadi ahli di bawah REDCOMELMALL.COM (menggunakan ID saya 866293 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.


Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya di  019 6154956 untuk maklumat lanjut.

No comments:

Post a Comment

Anda mungkin sukakan artikel ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...